Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

СКЛЯНА КЛАВІАТУРА ДЛЯ MacBOOK

12.02.2019

Apple планує замінити традиційну клавіатуру на скляну панель зі сенсорними клавішами. У Відомстві з патентів і товарних знаків США зареєстрували патент на незвичайний аксесуар до МacBook.

 

Щоб зберегти тактильні відчуття, як при роботі зі звичайною клавіатурою, Apple зробить саму панель гнучкою, з тактичною віддачею.

До того ж, виробники планують додати майбутньому пристрою кілька смарт-функцій - динамічні кнопки, які проявлятимуться на клавіатурі залежно від сайту чи програми, з якою працює користувач. Наприклад, якщо людина відкрила YouTube, то клавіатура підсвітить комбінацію клавіш, корисних для роботи з плеєром. Або - іконки панелі інструментів для роботи у Photoshop.

Запатентований пристрій з’явиться у продажу лише через кілька років. Але експерти вже цікавляться питанням: а чи буде зручно набирати текст (та й загалом працювати) на сенсорній панелі?

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
31 + ? = 35
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{