Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Xiaomi K100: компактний та недорогий принтер з NFC та віртуальним сканером

23.02.2023

Xiaomi K100

 

Черговою новинкою від Xiaomi став лазерний принтер K100 з можливістю бездротового друку та функцією сканування документів за допомогою смартфона. Він підтримує NFC, традиційне підключення USB і може похвалитися пристойним для своїх габаритів ресурсом картриджа.

Принтер із розмірами корпусу 331x178 мм позиціонується як рішення для дому та офісу. Для друку в один дотик його конструкцією передбачено чіп NFC: достатньо прикласти смартфон до спеціального майданчика, і K100 надрукує документ. За допомогою програми Xiaomi Print Web Edition можна також надсилати файли на друк з комп'ютера або мобільного пристрою, перебуваючи з принтером в одній мережі.

Xiaomi K100

Ще однією особливістю моделі стала функція сканування за допомогою камери смартфона: фірмовий додаток розпізнає документи на фотографіях, створює PDF-файли і відправляє їх на принтер. 

Заявлена ​​швидкість друку становить до 20 сторінок за хвилину, а ресурс розхідника — до 1500 сторінок залежно від ступеня заповнення.

Xiaomi K100 вже надійшов у продаж у Китаї за ціною $123, змінні картриджі виробник оцінив у $36.

 

Xiaomi K100

Xiaomi K100

 

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
26 + ? = 32
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{